Z filátek ze pstruha s teplým bramborovým salátem vykouzlíte lehké letní jídlo raz dva.
Suroviny
Na recept
- Energie 866 kcal
- Bílkoviny 47 g
- Sacharidy 54 g
- Tuky 49 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/7

Recept je z vydání:
Apetit 2017/7
Červencový Apetit je konečně tu a je opět pěkně žhavý! Nechybí ty nejlepší recepty na gril, nové nápady, jak si hravě a chutně poradit s úrodou cuket, osvěžující domácí limonády, neodolatelné ovocné knedlíky, bez kterých by prázdniny nebyly prázdninami, barevné asijské závitky a rolky z těch nejčerstvějších surovin, které jsou pro parné letní dny jako stvořené, nebo třeba originální floats, tedy neobvyklé, ale zcela návykové spojení zmrzliny s nápoji. Apetit, napsáno s chutí.