Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 75 min
4,1 (21x)
29. 6. 2018
Zapečený letní květák
Apetit
Zapečený letní květák
Apetit


Velmi snadné
< 75 min
4,1 (21x)

Květák se většinou zapéká v bešamelu se sýrem, ale tahle letní verze po italsku má rozhodně něco do sebe. Rajčata, bazalka a sýrová strouhanka promění zapečený květák v luxusní bezmasé jídlo v italském stylu.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1502 kcal
  • Bílkoviny 71 g
  • Sacharidy 89 g
  • Tuky 86 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(21 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/7

Červencový Apetit je konečně tu a je opět pěkně žhavý! Nechybí ty nejlepší recepty na gril, nové nápady, jak si hravě a chutně poradit s úrodou cuket, osvěžující domácí limonády, neodolatelné ovocné knedlíky, bez kterých by prázdniny nebyly prázdninami, barevné asijské závitky a rolky z těch nejčerstvějších surovin, které jsou pro parné letní dny jako stvořené, nebo třeba originální floats, tedy neobvyklé, ale zcela návykové spojení zmrzliny s nápoji. Apetit, napsáno s chutí.