Květák se většinou zapéká v bešamelu se sýrem, ale tahle letní verze po italsku má rozhodně něco do sebe. Rajčata, bazalka a sýrová strouhanka promění zapečený květák v luxusní bezmasé jídlo v italském stylu.
Suroviny
Na recept
- Energie 1502 kcal
- Bílkoviny 71 g
- Sacharidy 89 g
- Tuky 86 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/7
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2017/7
Červencový Apetit je konečně tu a je opět pěkně žhavý! Nechybí ty nejlepší recepty na gril, nové nápady, jak si hravě a chutně poradit s úrodou cuket, osvěžující domácí limonády, neodolatelné ovocné knedlíky, bez kterých by prázdniny nebyly prázdninami, barevné asijské závitky a rolky z těch nejčerstvějších surovin, které jsou pro parné letní dny jako stvořené, nebo třeba originální floats, tedy neobvyklé, ale zcela návykové spojení zmrzliny s nápoji. Apetit, napsáno s chutí.