Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,2 (91x)
21. 3. 2016
Dort s malinami a pistáciemi
Apetit
Dort s malinami a pistáciemi
Apetit


Snadné
> 60 min
4,2 (91x)

Dort barevný a svěží jako samo jaro! Pro oslavu Velikonoc je doslova jako stvořený. 


Nezhasínat obrazovku
Na 12 řezů
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 12 řezů

Na těsto

Na krém

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6072 kcal
  • Bílkoviny 123 g
  • Sacharidy 442 g
  • Tuky 419 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(91 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
scirpu
14.10.2020 11:55

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či sa dá tento korpus spraviť aj kakaový. Stačí len vymeniť časť múky za kakao? Ak áno, koľko asi? A treba pridať aj sódu bikarbonu kvôli tomu kakau? Vopred ďakujem za odpoveď!

Martina Kojzarová
20.10.2020 10:03

Dobrý den, paní Krausová,
omlouvám se za pozdní odpověď. Určitě můžete korpus upéct v kakaové variantě :-). My bychom pro začátek zkusili nahradit 40 g hladké mouky kakaem. Použijte tedy jen 160 g mouky a 40 g kakaa, přidejte trochu kypřicího prášku do pečiva a společně je prosejte přes jemné síto, abyste odstranila hrudky. Vynechali bychom také citronovou kůru, která se ke kakau příliš nehodí. Jinak bychom se drželi receptu.

Držíme palce, ať se dort podaří,
redakce Apetitu

  profile image
scirpu
22.10.2020 11:31

Dakujem van za radu, budem sa riadit vasimi instrukciami.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/4

Veselé VelikonoceSladkosti pro koledníkyJaro má zelenou!Jedlé dekorace

Související články

Uzlíky s čokoládou a pistáciemi

Pistácie: Oříšky, které nikdy nevyjdou z módy – dnes září v dezertech, pečivu i slaných pochoutkách

Pistácie – malé zelené oříšky v naprasklé skořápce, po kterých díky dubajské čokoládě dnes šílí celý svět víc než kdy dřív. Přesto, že jejich cena v posledních dnech stoupla na svá maxima, existuje hned několik důvodů, proč si je v jídelníčku ponechat. Ať už ve formě sladkého dezertu, nebo posypky na ranní kaši, případně jako součást rychlé večeře.