Tenhle čokoládový cheesecake je tak dokonalý, že u jednoho kousku rozhodně nezůstanete. V každém soustu ucítíte čokoládu, na které se rozhodně nevyplatí šetřit. Pečený cheesecake nechte pořádně vychladnout, aby šel dobře vyndat z formy a krájet. Přesto, že jeho příprava zabere více času, recept je jednoduchý a podle našeho postupu ho jistě také zvládnete připravit.
Videorecept
Suroviny
Na náplň
Na polevu
Na ozdobení
Na recept
- Energie 5570 kcal
- Bílkoviny 116 g
- Sacharidy 465 g
- Tuky 361 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/3
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/3
Přivítejte jaro s březnovým číslem Apetitu, který je plný svěží inspirace a nápadů, jak si tím nejlahodnějším způsobem zpříjemnit den od rána až do večera a jak snadno a hravě odlehčit jídelníček. Rozmazlování zahájíme neodolatelnou snídaní! Každému se přece vstává lépe, když na něj na stole čeká talíř syté obilné kaše či vaflí, které jsou dokonale vláčné uvnitř a křupavé na povrchu. V novém vydání ovšem samozřejmě nechybějí ani recepty na vyvážené obědy, lehké svačiny plné živin či bleskové večeře, které zaručeně zaženou jarní únavu na ústup. Dalšími neoddiskutovatelnými hvězdami březnového čísla jsou pak datle Medjool a stále populárnější kadeřávek. Připravili jsme pro vás i jednu stylovou party, pro kterou jsme měli tu nejkrásnější záminku. Začátek jara v podání Apetitu vás zkrátka bude bavit! Apetit, napsáno s chutí.