Zaručujeme, že po téhle elegantní verzi americké klasiky se hned zapráší. Cheesecake s bílou čokoládou a borůvkami musíte zkusit.
8-10 porcí
Suroviny
8-10 porcí
Na borůvkovou omáčku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 725 kcal
- Bílkoviny 12.88 g
- Sacharidy 52.25 g
- Tuky 54.13 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2006/4
Duben 2006
Komentáře
Dobrý den, zajímalo by mě, zda by bylo možné vynechat tvaroh a použít jen větší množství mascarpone, bílou čokoládu a smetanu. Ztuhne to? A pokud tedy použiji tvaroh, má to být ten v kostce? Děkuji Zemanová
Dobrý den, paní Zemanová,
mascarpone je výrazně tučnější než tvaroh, takže v zásadě by měl naopak tuhnout ještě lépe :-)! Pokud tedy místo 250g tvarohu a 250g mascarpone použijete 500g mascarpone, dort by se měl povést :-)!
Krásný den, redakce Apetitu
Myslite, ze by slo ho udelat predem, zamrazit a pak v pripade potreby rozmrazit?
Dobrý den, Deniso,
musíme přiznat, že jsme to nikdy nezkoušeli. Pečený cheesecake bychom si asi zmrazit troufli, ale nejsme si úplně jistí, jak se bude chovat po rozmražení tento, nepečený. Samozřejmě to můžete zkusit, ale za výsledek ručit nemůžeme :-(. Kdybyste se do mražení pustila, budeme moc rádi, když nám dáte vědět, jak pokus dopadl.
Přejeme krásný den, redakce Apetitu
vynikající dezert, ale chce to vážně ubrat čokoládu jinak je moc sladký
opravdu skvělý recept! fígl s čokoládou je super :) také jsem upravovala, místo mascarpone jsem použila tvaroh, jak už tu někdo zmínil, a do sušenek jsem nedala máslo, ale trochu jogurtu, vynikající, děkuji! :)
Jednoduchý recept s úchvatným výsledkem.