2018/3
2018/3
Přivítejte jaro s březnovým číslem Apetitu, který je plný svěží inspirace a nápadů, jak si tím nejlahodnějším způsobem zpříjemnit den od rána až do večera a jak snadno a hravě odlehčit jídelníček. Rozmazlování zahájíme neodolatelnou snídaní! Každému se přece vstává lépe, když na něj na stole čeká talíř syté obilné kaše či vaflí, které jsou dokonale vláčné uvnitř a křupavé na povrchu. V novém vydání ovšem samozřejmě nechybějí ani recepty na vyvážené obědy, lehké svačiny plné živin či bleskové večeře, které zaručeně zaženou jarní únavu na ústup. Dalšími neoddiskutovatelnými hvězdami březnového čísla jsou pak datle Medjool a stále populárnější kadeřávek. Připravili jsme pro vás i jednu stylovou party, pro kterou jsme měli tu nejkrásnější záminku. Začátek jara v podání Apetitu vás zkrátka bude bavit!
Apetit, napsáno s chutí.
Tartaletky s krémem
Bezlepkové banánovo-pohankové vafle
Vafle Černý les
Batátové vafle se zmrzlinou
Ricottové vafle à la mrkvový dort
Vanilkové vafle z podmáslí
Datlová zmrzlina s vlašskými ořechy
Závin s fíky a datlemi
Galetka s kozím sýrem, fíky a datlovým sirupem
Losos s datlovým sirupem
Salát s pomeranči a datlemi
Jehněčí tažín s batáty a datlemi
Malinový Eton mess
Čokoládový cheesecake
Mimosa s červenými pomeranči
Kyjevský kuřecí řízek
Linguine s krevetami
Grilované sýrové minisendviče
Bílá polévka s jedno - či dvouzrnkou nebo špaldou
Kuře s červenou pšenicí z jednoho hrnce
Kořeněný kamut s cizrnou & salát z pekingského zelí
Pohanka se žampiony a polníčkem
Pečený kadeřávek s vejci
Kadeřávkový salát s jablky
Quesadilly s kadeřávkem
Tropický tapiokový pudink
Miska s lososem a nudlemi soba
Miska Zelené bohyně
Středomořská miska
Bibimbap
Vegetariánská miska s falafelem
3x chlebíček k svačině
Pizza z polenty
Těstoviny ze spíže
Kuře s oříšky kešú a jarní cibulkou
Pastýřský koláč po indicku

