Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
< 60 min
2,6 (22x)
18. 7. 2014
Čokoládovo-karamelové košíčky


Pro zkušené
< 60 min
2,6 (22x)

Crème fraîche je něco mezi klasickou zakysanou smetanou a šlehačkou. Výhodou je nízký podíl laktózy, který vám nerozhodí trávení, a to je velké plus pro tento sladký košíček.


Nezhasínat obrazovku
Na 6 košíčků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 6 košíčků

Na karamelovou náplň

Na čokoládovou náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4507 kcal
  • Bílkoviny 64 g
  • Sacharidy 523 g
  • Tuky 233 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit Čokoládovo-karamelové košíčky

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 2,6/5

Hodnocení receptu

2,6/5
(22 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.