Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,3 (19x)
18. 7. 2014
Čirá rybí polévka z Kampy
Apetit
Čirá rybí polévka z Kampy
Apetit


Snadné
> 60 min
4,3 (19x)

Chcete ohromit své hosty dokonalou vánoční rybí polévkou? Základem této delikatesy je čirý a silný rybí vývar z pečených rybích kostí, cibule a česneku, který díky pomalému táhnutí získá jemnou, avšak bohatou chuť. Rybí knedlíčky navíc promění každou misku v nezapomenutelný zážitek. „Vyhrajte si s přípravou i výběrem vhodné ryby,“ radí šéfkuchař Josef Rychtr, který pro Apetit tuto polévku připravil.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na knedlíčky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 644.5 kcal
  • Bílkoviny 15.5 g
  • Sacharidy 52.25 g
  • Tuky 36.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/12

Prosinec 2008