Chcete ohromit své hosty dokonalou vánoční rybí polévkou? Základem této delikatesy je čirý a silný rybí vývar z pečených rybích kostí, cibule a česneku, který díky pomalému táhnutí získá jemnou, avšak bohatou chuť. Rybí knedlíčky navíc promění každou misku v nezapomenutelný zážitek. „Vyhrajte si s přípravou i výběrem vhodné ryby,“ radí šéfkuchař Josef Rychtr, který pro Apetit tuto polévku připravil.
4
Suroviny
4
Na knedlíčky
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 644.5 kcal
- Bílkoviny 15.5 g
- Sacharidy 52.25 g
- Tuky 36.75 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/12
Prosinec 2008