Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
3,8 (13x)
18. 7. 2010
Podzimní piccalilli


> 60 min
3,8 (13x)
Úžasná chuťovka, která skvěle doplní třeba sýrové prkénko. Zkuste zavařit květák, cibulku a hrušky se zázvorem a koriandrem.

Nezhasínat obrazovku
Na 10 skleniček po 250 ml
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 10 skleniček po 250 ml
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2816 kcal
  • Bílkoviny 14 g
  • Sacharidy 649 g
  • Tuky 2 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Andrea Čierna
10.11.2014 11:05

8- 10 minut varu je zbytečně moc, kousky se dost rozvářely, takže jsem musela ubrat a taky je to příliš mnoho octa. Nevím, jaký přesně měli autoři receptu na mysli, ale je to úděsně kyselé. Piccalili s menším objemem octa, případně trošku naředěným, nebo jemným vinným octem je lepší. Možná příště narazím na superjemný jablečný ocet, taky si ho můžu nakonec udělat.
Kukuřičný škrob se musí nejdřív pečlivě rozmíchat v trošce studené vody, hned přidávat v receptu- " horký vinný nálev"...je nesmysl, když už tak octový a pokud se škrob nerozmíchá a postupně nezahřívá, tak hrudkuje. I škrobu je zbytečně moc, možná má neutralizovat tu příšernou kyselost, uvidíme po měsíci, jak se to rozleží.
Recept si příště rozhodně upravím, výsledek není ideální.

Andrea Čierna
25.10.2014 13:40

je to dobré, moc dobré!

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/9

Související články

Steak na pánvi

Podzimní recepty s portským od food blogerky Markéty Pavleje

Podzimní počasí ovlivňuje nejen naši náladu, ale i chutě. Sychravé a krátící se dny nás zahání do našich domovů a po parném létě opět začínáme experimentovat v kuchyni a vyhledáváme chuťově rozmanitější pokrmy. Zkuste se inspirovat následujícími sezonními recepty, které pro portské víno značky Sandeman vytvořila food bloggerka Markéta Pavleje (Kitchenette).