Úžasná chuťovka, která skvěle doplní třeba sýrové prkénko. Zkuste zavařit květák, cibulku a hrušky se zázvorem a koriandrem.
Na 10 skleniček po 250 ml
Suroviny
Na 10 skleniček po 250 ml
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2816 kcal
- Bílkoviny 14 g
- Sacharidy 649 g
- Tuky 2 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je z vydání:
Komentáře
8- 10 minut varu je zbytečně moc, kousky se dost rozvářely, takže jsem musela ubrat a taky je to příliš mnoho octa. Nevím, jaký přesně měli autoři receptu na mysli, ale je to úděsně kyselé. Piccalili s menším objemem octa, případně trošku naředěným, nebo jemným vinným octem je lepší. Možná příště narazím na superjemný jablečný ocet, taky si ho můžu nakonec udělat.
Kukuřičný škrob se musí nejdřív pečlivě rozmíchat v trošce studené vody, hned přidávat v receptu- " horký vinný nálev"...je nesmysl, když už tak octový a pokud se škrob nerozmíchá a postupně nezahřívá, tak hrudkuje. I škrobu je zbytečně moc, možná má neutralizovat tu příšernou kyselost, uvidíme po měsíci, jak se to rozleží.
Recept si příště rozhodně upravím, výsledek není ideální.
je to dobré, moc dobré!