Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,0 (9x)
11. 2. 2015
Opékané brambory s klobáskami a křenovou remuládou
Apetit
Opékané brambory s klobáskami a křenovou remuládou
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,0 (9x)

Klobásky a opečené brambůrky – splněný sen dětí i mužů.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na remuládu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1359 kcal
  • Bílkoviny 42 g
  • Sacharidy 36 g
  • Tuky 114.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/2

Thajsko na talířiSólo pro pašíkaSladký ValentýnRecepty jako křen

Související články

Křen

Křen od záhonu až na talíř: Jak ho pěstovat, skladovat a proměnit v pikantní dobroty

Křen je pro českou kuchyni tím, čím pepř pro francouzskou – malým zázrakem, který dokáže změnit chuť celého jídla. Na zahradě se chová spíše jako plevel, který se rád rozrůstá, a proto je potřeba mu vymezit prostor. V kuchyni se naopak stává všestranným parťákem: od tradiční křenové omáčky přes pikantní jablečný křen až po jemné pomazánky. Jak ho pěstovat, uchovávat, nastrouhat bez slz a využít co nejlépe?