Nová registrace Zapomenuté heslo

Studená kuchyně

Studená kuchyně má v Česku dlouholetou tradici a snad žádná oslava se neobejde bez jednohubek nebo krásně nazdobených chlebíčků. Stejně tak jsme doslova odborníci na veškeré majonézové saláty a studené mísy ze sýrů a uzeniny. Studená kuchyně je plná receptů na pomazánky, studené omáčky i fantastické chuťovky, které neodmyslitelně patří k dobrému pití. Nesmíme zapomenout ani na plněná vejce, šunkovou rolku nebo aspik – nesmrtelné retro socialistické kuchyně.

Hrušky & fenykl se zálivkou z podmáslí
< 30 min
5,0

Hrušky & fenykl se zálivkou z podmáslí

Tuňákový tatarák
< 30 min
5,0

Tuňákový tatarák

Tatarák z tuňáka
< 10 min
5,0

Tatarák z tuňáka

Pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů
< 15 min
3,7

Pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů

Paštika z kuřecích jater
Domácí játrová paštika s brusinkami a brandy
Domácí drůbeží paštika
34receptů
35 lahodných receptů na paštiky a teriny, které zvládnete připravit i doma
Ďábelské topinky
salat
Topinky s tatarákem
26receptů
Topinky: Dejte šanci staršímu chlebu a proměňte ho v rychlou večeři nebo chuťovku k pivu

Všechny kategorie článků