Vodnice je větší kulatá ředkev, obvykle bílá, ale existují také narůžovělé nebo i sytěji vybarvené odrůdy. Vychutnejte si ji v bramborovém salátu ochuceném po asijsku.
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Na zálivku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2577 kcal
- Bílkoviny 43 g
- Sacharidy 326 g
- Tuky 111 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
0,0/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/5
Jídla z pánve wokNejlepší halušky s brynzou7x chřestSvatba ve vlastní režiiSnadné dezerty z plechu