Křenu není nikdy dost, proto jsme nakládaný smetanový zahrnuli do bramborákového těsta a čerstvě strouhaný nechali k podávání. Jídlo, které má skutečně říz!
Suroviny
Na reliš
Na smetanu
Na 1 porci
- Energie 253.25 kcal
- Bílkoviny 7 g
- Sacharidy 26 g
- Tuky 13 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/10
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/10
Svíčková, ta pravá, jediná, a moje... Anebo taky vaše, a úplně jiná! Na náš národní poklad jeden jediný správný recept neexistuje. Oslovili jsme proto tři odborníky a získali jsme od nich recepty na svíčkovou klasickou, moderní, a dokonce i v italském stylu.Bramborové těsto je tradiční, jednoduché a tak univerzální! Z jednoho a téhož těsta připravíte knedlíky, šišky, placičky i dezerty a sladká jídla, na které je naše národní kuchyně právě pyšná.Ochutnejte hvězdy podzimu! Jablka, hrušky, ořechy a kaštany – to jsou poklady říjnové kuchyně. V našich receptech vás znovu překvapí a uchvátí.