Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,6 (16x)
7. 10. 2016
Křenové bramboráky s křenovou smetanou
Apetit
Křenové bramboráky s křenovou smetanou
Apetit


Snadné
< 60 min
3,6 (16x)

Křenu není nikdy dost, proto jsme nakládaný smetanový zahrnuli do bramborákového těsta a čerstvě strouhaný nechali k podávání. Jídlo, které má skutečně říz!


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na reliš

Na smetanu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 253.25 kcal
  • Bílkoviny 7 g
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 13 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Hana Parčová profile image
Hana Parčová
12.01.2018 14:31

Dobrý den, doposavad jsem s recepty z vaší stránky jen pozitivní zkušenosti. Ale tohle se nepovedlo. Na první pohled nevypadá kombinace brambor, smetany a křenu špatně. Bohužel výsledek zklamal. Jedním slovem nedobré.

Martina Kojzarová
15.01.2018 13:22

Dobrý den, paní Parčová,
moc nás mrzí, že jste si na těchto bramborácích nepochutnali :-(. Tady asi opět platí - tisíc lidí, tisíc chutí... Kolegyně si je během testování moc pochvalovaly, ale to samozřejmě neznamená, že tato kombinace bude sedět všem. Hodně taky asi bude záležet na použitém křenu. Doufáme, že při dalším receptu už se nepříjemné překvapení konat nebude.

Přejeme krásný den, redakce Apetitu

Hana Parčová profile image
Hana Parčová
16.01.2018 15:59

Dobrý den, děkuji za odpověď. To chápu. Jinak jsem s recepty od vás moc spokojena a všude jsem za jídla z nich chválena. Část těch díků rozhodně patří vám. :)

Martina Kojzarová
17.01.2018 11:46

To nás moc těší :-)! Děkujeme!

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/10

Svíčková, ta pravá, jediná, a moje... Anebo taky vaše, a úplně jiná! Na náš národní poklad jeden jediný správný recept neexistuje. Oslovili jsme proto tři odborníky a získali jsme od nich recepty na svíčkovou klasickou, moderní, a dokonce i v italském stylu.Bramborové těsto je tradiční, jednoduché a tak univerzální! Z jednoho a téhož těsta připravíte knedlíky, šišky, placičky i dezerty a sladká jídla, na které je naše národní kuchyně právě pyšná.Ochutnejte hvězdy podzimu! Jablka, hrušky, ořechy a kaštany – to jsou poklady říjnové kuchyně. V našich receptech vás znovu překvapí a uchvátí.

Související články