Horké rumové máslo a vtipné mandlové zdobení udělají ze skvělých koláčů božské – ochutnejte! Kynuté borůvkové koláče s drobenkou chutnají jak od babičky a mandlové zdobení z nich vytvoří téměř umělecké dílo.
Videorecept
Suroviny
NA TĚSTO
NA NÁPLŇ
Na drobenku
Na dokončení
Na recept
- Energie 8832 kcal
- Bílkoviny 198 g
- Sacharidy 919 g
- Tuky 457 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/8
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/8
Srpen je měsíc plný pohodové prázdninové atmosféry, prozářený sluncem, vonící senem a chutnajícím po nalezených (nebo nenalezených) houbách, sladké kukuřici rovnou z pole a borůvkových koláčích právě vytažených z trouby... Pokud se letos nechystáte na dovolenou za hranice, zasněte se a procestujte prostřednictvím stránek srpnového Apetitu francouzský venkov, užijte si skvělou italskou hostinu od aperitiva až po dezert nebo si vychutnejte to nejlepší, co nabízí Peru. Díky nápaditým receptům se můžete doslova vyřádit s barevnými paprikami, a to od české klasiky v netradičním podání až po tex-mex kuchyni v podobě tacos. A aby vám z toho všeho nebylo moc horko, zchlaďte se na závěr těmi nejlahodnějšími smetanovými nanuky. Apetit, napsáno s chutí.