Kynutý borůvkový koláč s tvarohem vám připomene prázdniny u babičky. Tenké těsto, spousta ovoce a křupavá drobenka je ‚svatá trojice‘, která slibuje záruku luxusního moučníku na plech. Nejlepší kynutý borůvkový koláč je ten právě vytažený z trouby. A tady je náš osvědčený recept.
Suroviny
Na náplň
Na recept
- Energie 5583 kcal
- Bílkoviny 174 g
- Sacharidy 788 g
- Tuky 177 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/7
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2011/7
10 receptů na grilOvocné koláče z plechuLetní osvěžení
Komentáře
Na 1 plech vám stačí poloviční mnozstvi těsta to jest z 250g mouky..Delam to tak jiz leta napln obmnenuji a vzdy se povede.Je luxusni...doporucuji
Slast, luxus a dobrota. Vřele doporučuji
Skvělej koláč, vždycky má úspěch