Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,2 (208x)
12. 7. 2017
Kynutý borůvkový koláč
Apetit
Kynutý borůvkový koláč
Apetit


Snadné
> 60 min
4,2 (208x)

Kynutý borůvkový koláč s tvarohem vám připomene prázdniny u babičky. Tenké těsto, spousta ovoce a křupavá drobenka je ‚svatá trojice‘, která slibuje záruku luxusního moučníku na plech. Nejlepší kynutý borůvkový koláč je ten právě vytažený z trouby. A tady je náš osvědčený recept.


Nezhasínat obrazovku
na 1 plech
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 1 plech

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5583 kcal
  • Bílkoviny 174 g
  • Sacharidy 788 g
  • Tuky 177 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(208 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Nejlepší borůvkový koláč

Komentáře

  profile image
dita moravcova
03.01.2018 09:26

Na 1 plech vám stačí poloviční mnozstvi těsta to jest z 250g mouky..Delam to tak jiz leta napln obmnenuji a vzdy se povede.Je luxusni...doporucuji

Petra Zaplatílková profile image
Petra Zaplatílková
23.05.2015 17:27

Slast, luxus a dobrota. Vřele doporučuji

Petra Zaplatílková profile image
Petra Zaplatílková
24.01.2015 14:19

Skvělej koláč, vždycky má úspěch

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/7

10 receptů na grilOvocné koláče z plechuLetní osvěžení

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.