Nová registrace Zapomenuté heslo

Jablečné hody: 20 receptů s jablky

18. 7. 2014

Na podzim se vybarvují nejen listy, ale i jablka. Ačkoli v záplavě exotického ovoce mohou být neprávem opomíjena, není nad to, zakousnout se do jejich šťavnaté dužiny. Ochutnejte je v našem jablkovém menu, které vás přesvědčí, že jablkům to sluší nejen na stromě, ale i na talíři.

Recepty

Sdílet kolekci receptů

Jablka Sezona Sezónní ovoce Z ovoce

Podobné kolekce receptů

Související články

20250831_Jablečné_pyré_foto-8.webp

Jablečné pyré: Nejen dětská svačina, ale i tajná ingredience do slaných a sladkých pokrmů

Sladká chuť jablek, jemná konzistence a nekonečné možnosti využití – právě to dělá z jablečného pyré surovinu, která by v kuchyni neměla chybět. Vzniká z rozvařených a rozmixovaných jablek, díky čemuž si zachovává přirozenou svěžest i ovocný charakter. Můžete ho mlsat jen tak, přidat do dezertů či na palačinky, použít jako přílohu k masu nebo vytvořit vlastní variace ochucené kořením, bylinkami či doplněné dalším ovocem.