Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,0 (23x)
18. 7. 2014
Pečená jablka
ImageProfessionals
Kořeněná pečená jablka
ImageProfessionals


Velmi snadné
< 60 min
4,0 (23x)

Ryze ovocný dezert, ze kterého se vám i hostům podlomí kolena! Můžete ho doplnit nízkotučnou zakysanou smetanou nebo tvarohem, smíchanými s trochou medu.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 157.5 kcal
  • Bílkoviny 0.75 g
  • Sacharidy 33.25 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(23 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
14.09.2007 17:34
Recept se nachází v č.12/04, str.81

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/12

Prosinec 2004

Související články

5 věcí, které jste nevěděli o koření

Ochutí, dobarví, zlepší vůni i texturu – koření umí s jídlem divy! Zjistili jsme o něm však i pár dost překvapivých věcí. Věděli jste třeba, že čerstvá vanilka vůbec nevoní? Tohle i další pikantnosti se dozvíte na následujících řádcích.