Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,9 (43x)
18. 7. 2014
jablecny kolac
Pixabay.com
Snadný jablkový koláč
Pixabay.com


Snadné
> 60 min
3,9 (43x)

Pouhých šest přísad! Je skvělý hned zatepla, nejlépe s kopečkem vanilkové zmrzliny.


Nezhasínat obrazovku
16 kousků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

16 kousků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 329.75 kcal
  • Bílkoviny 6.06 g
  • Sacharidy 40.25 g
  • Tuky 15.13 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Snadný jablkový koláč

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(43 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Milada
29.10.2008 21:46
Hned večer jsem ho upekla a musím říct, že je skvělý, skvělý a skvělý. Jen jsem to těsta přidala trošku mléka, bylo docela husté.
  profile image
a
30.10.2008 17:16
prave som ho kostovala, fajn, trochu viac sladky, nabuduce by som dala viac jablk a menej cukru, ale inak chuti dobre:)

Recept je součástí kolekce

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.