Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,5 (262x)
14. 1. 2019
Tažený jablečný štrúdl
Apetit
Tažený jablečný štrúdl
Apetit


Snadné
> 60 min
4,5 (262x)

K posezení u kávy nebo čaje si upečte pravý tažený jablečný štrúdl. Není to tak složité, jak by se mohlo na prví pohled zdát. S našim receptem se vám tažený štrúdl určitě povede. A nemusíte ho plnit pouze jablky. Náplň můžete pozměnit podle své chuti.


Nezhasínat obrazovku
2 záviny
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2 záviny

Na těsto

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1562.5 kcal
  • Bílkoviny 28.5 g
  • Sacharidy 201 g
  • Tuky 65 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(262 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Jablečný štrúdl

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/9

Září 2005

Související články

jablečný koláč

5 nej jablečných dezertů z trouby

Závin, koláč, kynuté buchty… tady je náš výběr nejlepších dezertů s jablky, které se dokonale hodí pro pošmourné víkendové odpoledne. Zahřejí vás!