K posezení u kávy nebo čaje si upečte pravý tažený jablečný štrúdl. Není to tak složité, jak by se mohlo na prví pohled zdát. S našim receptem se vám tažený štrúdl určitě povede. A nemusíte ho plnit pouze jablky. Náplň můžete pozměnit podle své chuti.
2 záviny
Suroviny
2 záviny
Na těsto
Na náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1562.5 kcal
- Bílkoviny 28.5 g
- Sacharidy 201 g
- Tuky 65 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/9
Září 2005