Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,1 (73x)
18. 7. 2014
Drůbeží játra po benátsku
Apetit
Drůbeží játra po benátsku
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,1 (73x)

Tradičně se takto připravují telecí játra – ale i na drůbeží, dochucená vínem a balsamicem, voláme bravo! Drůbeží játra po benátsku jsou senzační rychlý recept na chutný oběd, kterému jednoznačně sluší dušená rýže nebo bramborová příloha.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 299.5 kcal
  • Bílkoviny 27.5 g
  • Sacharidy 16.75 g
  • Tuky 9.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(73 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Domácí játrová paštika s brusinkami a brandy

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/4

Duben 2007

Související články