2024/2

2024/2
Únorové vydání Apetitu, které vychází 18. 1., vás uprostřed chladné zimy zahřeje u srdce.
O místo na vašem stole budou bojovat pestré krémové polévky a surovina měsíce – červené zelí. Milovníci tradiční české kuchyně v moderním kabátu jistě ocení masopustní speciality v podání šéfkuchařů z Národního týmu kuchařů a cukrářů a ukázku z kuchařky Jazyk, srdce, mozek, krev loňského vítěze soutěže MasterChef Martina Peciny.
Necháte se svést afrodiziakálním valentýnským menu nebo snad okouzlit francouzskými mousse v podání Heleny Fléglové? Třeba svou touhu po sladkém ukojíte rafinovanými kávovými dezerty nebo bohatými masopustními moučníky, mezi nimiž se skrývá i jeden slaný favorit – hříšně dobré koblihy s červeným zelím, uzeným a křenem. Nepochybně oceníte i praktické tipy na lahodné rychlé večeře pro všední dny či na pokrmy, které vám během zimy pomohou dodržet pitný režim.
Únorový Apetit je v prodeji od 18. 1.
Apetit, napsáno s chutí.

Pizza s bramborami a rozmarýnem

Burrata s pomeranči a červenou řepou

Těstoviny s omáčkou z červené řepy

Pholévka s tofu

Tiramisu s bílou čokoládou, malinami a pistáciemi

Kuře s květákovou rýží

Vepřová panenka se salátem a quinoou

Pečená ryba s pórkem

Zabijačkový guláš se špekovými knedlíky s kroupami

Langoše s trhaným kachním masem a paprikovým kečupem

Mandlové rizoto s chorizem

Pečená brambora s různými náplněmi

Těstoviny s krůtou z jednoho hrnce

Zimní kuřecí krém

Kimči lívance

Pudinkové hřebeny

Křehké koláčky třemi náplněmi plněné, rumem a máslem potírané

Smažené vepřové koleno s paprikáčem, pečenými brambory a nakládanou ředkvičkou

Koblihy s červeným zelím, uzeným a křenem

Kroupoto s jelítkem a opékaným špičatým zelím

Makové šišky s pomerančovou omáčkou
