2024/2
2024/2
Únorové vydání Apetitu, které vychází 18. 1., vás uprostřed chladné zimy zahřeje u srdce.
O místo na vašem stole budou bojovat pestré krémové polévky a surovina měsíce – červené zelí. Milovníci tradiční české kuchyně v moderním kabátu jistě ocení masopustní speciality v podání šéfkuchařů z Národního týmu kuchařů a cukrářů a ukázku z kuchařky Jazyk, srdce, mozek, krev loňského vítěze soutěže MasterChef Martina Peciny.
Necháte se svést afrodiziakálním valentýnským menu nebo snad okouzlit francouzskými mousse v podání Heleny Fléglové? Třeba svou touhu po sladkém ukojíte rafinovanými kávovými dezerty nebo bohatými masopustními moučníky, mezi nimiž se skrývá i jeden slaný favorit – hříšně dobré koblihy s červeným zelím, uzeným a křenem. Nepochybně oceníte i praktické tipy na lahodné rychlé večeře pro všední dny či na pokrmy, které vám během zimy pomohou dodržet pitný režim.
Únorový Apetit je v prodeji od 18. 1.
Apetit, napsáno s chutí.
Pizza s bramborami a rozmarýnem
Burrata s pomeranči a červenou řepou
Těstoviny s omáčkou z červené řepy
Pholévka s tofu
Tiramisu s bílou čokoládou, malinami a pistáciemi
Kuře s květákovou rýží
Vepřová panenka se salátem a quinoou
Pečená ryba s pórkem
Zabijačkový guláš se špekovými knedlíky s kroupami
Langoše s trhaným kachním masem a paprikovým kečupem
Mandlové rizoto s chorizem
Pečená brambora s různými náplněmi
Těstoviny s krůtou z jednoho hrnce
Zimní kuřecí krém
Kimči lívance
Pudinkové hřebeny
Křehké koláčky třemi náplněmi plněné, rumem a máslem potírané
Smažené vepřové koleno s paprikáčem, pečenými brambory a nakládanou ředkvičkou
Koblihy s červeným zelím, uzeným a křenem
Kroupoto s jelítkem a opékaným špičatým zelím
Makové šišky s pomerančovou omáčkou