Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
5,0 (5x)
26. 2. 2025
Těstoviny s krůtou z jednoho hrnce
Apetit
Těstoviny s krůtou z jednoho hrnce
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
5,0 (5x)

Těstoviny s krůtou z jednoho hrnce máte hotové do půl hodiny – bez složitých příprav a těžko dostupných surovin. Vše uvaříte v jednom hrnci, od masa přes omáčku až po těstoviny. Pak už jen stačí položit jídlo na stůl a nechat každého nabrat si podle chuti.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 662.75 kcal
  • Bílkoviny 41 g
  • Sacharidy 71.25 g
  • Tuky 23.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2024/2

Únorové vydání Apetitu, které vychází 18. 1., vás uprostřed chladné zimy zahřeje u srdce. O místo na vašem stole budou bojovat pestré krémové polévky a surovina měsíce – červené zelí. Milovníci tradiční české kuchyně v moderním kabátu jistě ocení masopustní speciality v podání šéfkuchařů z Národního týmu kuchařů a cukrářů a ukázku z kuchařky Jazyk, srdce, mozek, krev loňského vítěze soutěže MasterChef Martina Peciny. Necháte se svést afrodiziakálním valentýnským menu nebo snad okouzlit francouzskými mousse v podání Heleny Fléglové? Třeba svou touhu po sladkém ukojíte rafinovanými kávovými dezerty nebo bohatými masopustními moučníky, mezi nimiž se skrývá i jeden slaný favorit – hříšně dobré koblihy s červeným zelím, uzeným a křenem. Nepochybně oceníte i praktické tipy na lahodné rychlé večeře pro všední dny či na pokrmy, které vám během zimy pomohou dodržet pitný režim. Únorový Apetit je v prodeji od 18. 1. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

20250430_Těstoviny_s_kuřecím_masem_a_smetanovo_sýrovou_omáčkou_foto-10.jpg

Těstoviny s kuřecím masem a smetanovo-sýrovou omáčkou: Rychlý oběd i sytá večeře, která potěší

Když v kuchyni nestíháte, ale nechcete slevit z chuti, sáhněte po osvědčené kombinaci. Těstoviny, šťavnaté maso a krémová omáčka ze smetany a sýra – to je trojice, která nezklame. Pokrm si navíc snadno přizpůsobíte podle chuti i obsahu lednice. Milujete výrazné sýry? Zkuste gorgonzolu. Chcete krémovost? Sáhněte po camembertu. Nebo přidejte špenát, slaninu či chilli a vychutnejte si jídlo pokaždé jinak.