2019/10
16.09.2019
2019/10
16.09.2019
Obsah vydání
Také se každý rok těšíte na české číslo tolik jako my v redakci? Konečně jsme se dočkali, protože říjnový Apetit plný známých chutí v tradiční i netradiční podobě vychází už 18. 9. 2019! Vždy si říkáme, že už jsme z české kuchyně vyzkoušeli a ochutnali snad úplně všechno, a přesto nás dokáže znovu a znovu překvapovat. Vychutnejte si s námi rodinné večeře plné vzpomínek na dětství, nedělní menu podle Sandtnerky či moučníky, ve kterých hrají prim povidla, tvaroh, mák a perník! Nechybí samozřejmě ani hřejivé recepty plné sezonních surovin, které vás během prvních sychravých dní pohladí po duši.
Apetit, napsáno s chutí.
< 20 min
4,5
Čokoládová pěna se solí a malinami
> 60 min
4,1
Tvarožník s ostružinami
< 60 min
4,3
Smažené krupicové noky se švestkovou omáčkou
> 60 min
4,1
Budětické pouťové koláče
< 50 min
4,2
Kuřecí Cordon Bleu
< 30 min
4,0
Pstruh na salátu s kapustou
> 120 min
3,5
Bílá fazolová polévka s klobásou podle dědy Emila
< 60 min
0,0
Milánská polévka
< 60 min
4,3
Květák s parmazánem
> 60 min
0,0
Plněné hovězí závitky s praženou krupicí
> 60 min
5,0
Vepřové kotlety s hruškami
< 60 min
3,5
Piškotové lívanečky se šlehanou smetanou
< 120 min
4,1
Mrkvový dort jinak
< 45 min
4,8
Drožďovo-zeleninová polévka
< 60 min
4,9
Pórková polévka se šunkovým svítkem
< 45 min
4,2
Květákové kung pao
< 120 min
4,8
Bramborový koláč se sýrem
> 60 min
4,3
Polévka z červeného zelí s kmínem a křenem
< 90 min
4,2
Sakrajda neboli perníkový závin
> 60 min
5,0
Kachní srdíčka s omáčkou a bramborový „placek“
< 20 min
5,0
Vaječná omeleta s čedarem a bylinkami
< 10 min
4,8
Zelené kari s tofu a rýžovými nudlemi
< 45 min
3,0
Smažený květák & domácí tatarská omáčka
< 60 min
4,5
Jablkový jahelník
< 30 min
4,6
Vepřová kotleta se smetanovým pórkem a špenátovými špeclemi
< 45 min
4,0
Kuřecí stehna s houbami a bramborovou kaší
< 30 min
4,3
Srbské rizoto
< 60 min
3,9
Květáková polévka s voňavými knedlíčky
< 30 min
4,8
Burákové kuře
< 20 min
0,0
Klobásky na víně s ostružinami a jalovcem
> 60 min
4,5
Chili z černých fazolí
< 20 min
0,0
Hovězí oháňka s pomerančem, sečuánským pepřem a badyánem
< 10 min
4,2
Cizrna s datlemi, skořicí, kurkumou a mandlemi
< 120 min
3,9
Nejlepší pečené brambory
< 10 min
2,7
Míchaná vejce s uzeným lososem
< 30 min
5,0
Frittata se špenátem a fetou
< 10 min
4,6
Omeleta se žampiony a plísňovým sýrem
< 10 min
0,0

