2019/10
16.09.2019

2019/10
16.09.2019
Obsah vydání
Také se každý rok těšíte na české číslo tolik jako my v redakci? Konečně jsme se dočkali, protože říjnový Apetit plný známých chutí v tradiční i netradiční podobě vychází už 18. 9. 2019! Vždy si říkáme, že už jsme z české kuchyně vyzkoušeli a ochutnali snad úplně všechno, a přesto nás dokáže znovu a znovu překvapovat. Vychutnejte si s námi rodinné večeře plné vzpomínek na dětství, nedělní menu podle Sandtnerky či moučníky, ve kterých hrají prim povidla, tvaroh, mák a perník! Nechybí samozřejmě ani hřejivé recepty plné sezonních surovin, které vás během prvních sychravých dní pohladí po duši.
Apetit, napsáno s chutí.

< 20 min
4,6
Čokoládová pěna se solí a malinami

> 60 min
4,1
Tvarožník s ostružinami

< 60 min
4,3
Smažené krupicové noky se švestkovou omáčkou

> 60 min
4,1
Budětické pouťové koláče

< 50 min
4,2
Kuřecí Cordon Bleu

< 30 min
4,0
Pstruh na salátu s kapustou

> 120 min
3,5
Bílá fazolová polévka s klobásou podle dědy Emila

< 60 min
0,0
Milánská polévka

< 60 min
4,2
Květák s parmazánem

> 60 min
0,0
Plněné hovězí závitky s praženou krupicí

> 60 min
5,0
Vepřové kotlety s hruškami

< 60 min
3,7
Piškotové lívanečky se šlehanou smetanou

< 120 min
4,2
Mrkvový dort jinak

< 45 min
4,8
Drožďovo-zeleninová polévka

< 60 min
4,9
Pórková polévka se šunkovým svítkem

< 45 min
4,2
Květákové kung pao

< 120 min
4,8
Bramborový koláč se sýrem

> 60 min
4,3
Polévka z červeného zelí s kmínem a křenem

< 90 min
4,2
Sakrajda neboli perníkový závin

> 60 min
5,0
Kachní srdíčka s omáčkou a bramborový „placek“

< 20 min
5,0
Vaječná omeleta s čedarem a bylinkami

< 10 min
4,8
Zelené kari s tofu a rýžovými nudlemi

< 45 min
3,2
Smažený květák & domácí tatarská omáčka

< 60 min
4,4
Jablkový jahelník

< 30 min
4,6
Vepřová kotleta se smetanovým pórkem a špenátovými špeclemi

< 45 min
4,2
Kuřecí stehna s houbami a bramborovou kaší

< 30 min
4,3
Srbské rizoto

< 60 min
3,9
Květáková polévka s voňavými knedlíčky

< 30 min
4,8
Burákové kuře

< 20 min
0,0
Klobásky na víně s ostružinami a jalovcem

< 20 min
4,3
Chili z černých fazolí

< 20 min
0,0
Hovězí oháňka s pomerančem, sečuánským pepřem a badyánem

< 10 min
4,2
Cizrna s datlemi, skořicí, kurkumou a mandlemi

< 120 min
3,9
Nejlepší pečené brambory

< 10 min
2,6
Míchaná vejce s uzeným lososem

< 30 min
5,0
Frittata se špenátem a fetou

< 10 min
4,5
Omeleta se žampiony a plísňovým sýrem

< 10 min
0,0