Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,5 (4x)
30. 8. 2020
Chili z černých fazolí
Olive Magazine/Immediate Media
Chili z černých fazolí
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
> 60 min
4,5 (4x)

Černé fazole dušené se zeleninou, rajčaty a uzenou paprikou fungují i jako náplň do tacos. Pokud máte rádi pálivé, nebojte se přiostřit, fazole to snesou. Určitě nevynechte rychle naloženou cibuli, zakysanou smetanu i chilli omáčku na dochucení – bez toho to prostě není ono.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 606.25 kcal
  • Bílkoviny 28.75 g
  • Sacharidy 97.25 g
  • Tuky 10 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/10

Také se každý rok těšíte na české číslo tolik jako my v redakci? Konečně jsme se dočkali, protože říjnový Apetit plný známých chutí v tradiční i netradiční podobě vychází už 18. 9. 2019! Vždy si říkáme, že už jsme z české kuchyně vyzkoušeli a ochutnali snad úplně všechno, a přesto nás dokáže znovu a znovu překvapovat. Vychutnejte si s námi rodinné večeře plné vzpomínek na dětství, nedělní menu podle Sandtnerky či moučníky, ve kterých hrají prim povidla, tvaroh, mák a perník! Nechybí samozřejmě ani hřejivé recepty plné sezonních surovin, které vás během prvních sychravých dní pohladí po duši. Apetit, napsáno s chutí.