Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,3 (16x)
14. 10. 2020
Smažené krupicové noky se švestkovou omáčkou
Apetit
Smažené krupicové noky se švestkovou omáčkou
Apetit


Snadné
< 60 min
4,3 (16x)

Do receptu z retro kuchařky z 80. let jsme se zamilovali na první pohled. Se švestkovou omáčkou nemá chybu!


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2340 kcal
  • Bílkoviny 63 g
  • Sacharidy 418 g
  • Tuky 36 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/10

Také se každý rok těšíte na české číslo tolik jako my v redakci? Konečně jsme se dočkali, protože říjnový Apetit plný známých chutí v tradiční i netradiční podobě vychází už 18. 9. 2019! Vždy si říkáme, že už jsme z české kuchyně vyzkoušeli a ochutnali snad úplně všechno, a přesto nás dokáže znovu a znovu překvapovat. Vychutnejte si s námi rodinné večeře plné vzpomínek na dětství, nedělní menu podle Sandtnerky či moučníky, ve kterých hrají prim povidla, tvaroh, mák a perník! Nechybí samozřejmě ani hřejivé recepty plné sezonních surovin, které vás během prvních sychravých dní pohladí po duši. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

20250524_Tvarohové_nočky_s_rozmačkanými_jahodami_foto-1.jpg

Tvarohové nočky s rozmačkanými jahodami: Užijte si chuť léta a dětství. A s našimi variacemi si je dopřejte i mimo sezonu

Voňavé jahody (nebo jiné letní ovoce), nadýchané nočky z tvarohu a smetana, která všechno jemně propojí – tenhle recept vrací do bezstarostných časů prázdnin, které jsme si užívali jako děti. Přitom ho zvládnete za půl hodiny a s minimem surovin. A co když zrovna není sezona jahod? Nevadí. Ukážeme vám, jak nočky oživit meruňkami, malinami nebo třeba pečenými švestkami s medem.