Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
3,2 (9x)
1. 10. 2020
Smažený květák & domácí tatarská omáčka
Apetit
Smažený květák & domácí tatarská omáčka
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
3,2 (9x)

I v kuchyni našich prababiček se našly ryze vegetariánské pokrmy, třeba smažený květák a domácí tatarská omáčka. Přílohu k němu vlastně nepotřebujete, ale když jinak nedáte, uvařte si k němu brambory s kmínem a omastěte je máslem. Obalovaný květák je oblíbený pro svou jednoduchou přípravu a úžasnou křupavou chuť.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4–6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

Na tatarskou omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1250 kcal
  • Bílkoviny 55 g
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 102 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,2/5

Hodnocení receptu

3,2/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Babiččiny květákové placičky

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/10

Také se každý rok těšíte na české číslo tolik jako my v redakci? Konečně jsme se dočkali, protože říjnový Apetit plný známých chutí v tradiční i netradiční podobě vychází už 18. 9. 2019! Vždy si říkáme, že už jsme z české kuchyně vyzkoušeli a ochutnali snad úplně všechno, a přesto nás dokáže znovu a znovu překvapovat. Vychutnejte si s námi rodinné večeře plné vzpomínek na dětství, nedělní menu podle Sandtnerky či moučníky, ve kterých hrají prim povidla, tvaroh, mák a perník! Nechybí samozřejmě ani hřejivé recepty plné sezonních surovin, které vás během prvních sychravých dní pohladí po duši. Apetit, napsáno s chutí.