2018/5
17.04.2018
2018/5
17.04.2018
Obsah vydání
Díky květnovému vydání Apetitu se seznámíte s trendem zero waste, naučíte se zmenšit objem odpadu i ušetřit peníze, a při tom všem se ještě skvěle najíst! Můžete si také uvařit některý z lahodných pokrmů plných svěží jarní zeleniny, připravit úžasnou víkendovou snídani (nejen) pro dva, upéct nejjednodušší koláče na plech či pod vedením Petry Stahlové využít všechny své dosavadní vědomosti a dovednosti a připravit luxusní skleničkové dezerty. Pokud vás krásné počasí táhne ven, můžete s Gastrokroužkem vyrazit na výlet vlakem. S májovým Apetitem si poslední jarní měsíc vychutnáte opravdu naplno!
Apetit, napsáno s chutí.
> 60 min
4,8
Perské zamilované koláčky (Persian love cakes)
> 60 min
4,1
Lemon meringue
> 60 min
4,7
Cheesecake s jahodami
> 60 min
1,6
Tropická baba
< 45 min
4,0
Bleskový kakaový koláč s citronovou polevou
< 90 min
4,1
Tříbarevný koláč s tvarohem a meruňkami
< 75 min
4,0
Jednoduchý koláč se skořicovou drobenkou
< 75 min
4,2
Bublanina s pomerančovou rebarborou
< 60 min
4,2
Důlkové řezy s pudinkem a zakysanou smetanou
< 20 min
3,2
Polentové lívanečky
< 45 min
4,0
Anglická snídaně
< 60 min
4,0
Šafránové rizoto s glazovanou mrkvičkou
< 20 min
4,0
Bulgogi
< 20 min
4,0
Kedgeree
< 45 min
3,9
Krémové těstoviny primavera
< 60 min
3,7
Pečená kuřecí prsa se šalvějovým máslem a salátem
< 30 min
5,0
Chřest s tuňákovou omáčkou (à la vitello tonnato)
< 20 min
4,8
Steakový salát
< 30 min
4,8
Ricottové gnocchi s hráškem
< 60 min
4,0
Kuře se zeleninou z jednoho hrnce
< 120 min
4,1
Pečená krůtí stehna
< 60 min
3,1
Rajčatová polévka se slaninou
< 90 min
3,9
Tvarohový koláč s mandlovou drobenkou
< 90 min
4,4
Vepřová roláda s bramborovou kaší
< 30 min
4,8
Grilovaný květák se zeleným salátem a tahini zálivkou
< 20 min
5,0
Vepřové kotlety s fazolemi na víně
< 60 min
5,0
Houbové koule s rajčatovou omáčkou a těstovinami
< 10 min
4,7
Zapečený losos s chřestem a bramborami
< 30 min
5,0
Šťavnaté thajské kuře v papilotě
< 10 min
5,0

