2018/5
17.04.2018

2018/5
17.04.2018
Obsah vydání
Díky květnovému vydání Apetitu se seznámíte s trendem zero waste, naučíte se zmenšit objem odpadu i ušetřit peníze, a při tom všem se ještě skvěle najíst! Můžete si také uvařit některý z lahodných pokrmů plných svěží jarní zeleniny, připravit úžasnou víkendovou snídani (nejen) pro dva, upéct nejjednodušší koláče na plech či pod vedením Petry Stahlové využít všechny své dosavadní vědomosti a dovednosti a připravit luxusní skleničkové dezerty. Pokud vás krásné počasí táhne ven, můžete s Gastrokroužkem vyrazit na výlet vlakem. S májovým Apetitem si poslední jarní měsíc vychutnáte opravdu naplno!
Apetit, napsáno s chutí.

> 60 min
4,7
Perské zamilované koláčky (Persian love cakes)

> 60 min
4,1
Lemon meringue

> 60 min
4,6
Cheesecake s jahodami

> 60 min
1,6
Tropická baba

< 45 min
4,0
Bleskový kakaový koláč s citronovou polevou

< 90 min
4,1
Tříbarevný koláč s tvarohem a meruňkami

< 75 min
4,0
Jednoduchý koláč se skořicovou drobenkou

< 75 min
4,2
Bublanina s pomerančovou rebarborou

< 60 min
4,2
Důlkové řezy s pudinkem a zakysanou smetanou

< 20 min
3,3
Polentové lívanečky

< 45 min
4,0
Anglická snídaně

< 60 min
3,9
Šafránové rizoto s glazovanou mrkvičkou

< 20 min
3,9
Bulgogi

< 20 min
4,0
Kedgeree

< 45 min
4,1
Krémové těstoviny primavera

< 60 min
3,7
Pečená kuřecí prsa se šalvějovým máslem a salátem

< 30 min
5,0
Chřest s tuňákovou omáčkou (à la vitello tonnato)

< 20 min
4,8
Steakový salát

< 30 min
4,8
Ricottové gnocchi s hráškem

< 60 min
4,0
Kuře se zeleninou z jednoho hrnce

< 120 min
4,0
Pečená krůtí stehna

< 60 min
3,3
Rajčatová polévka se slaninou

< 90 min
3,9
Tvarohový koláč s mandlovou drobenkou

< 90 min
4,4
Vepřová roláda s bramborovou kaší

< 30 min
4,7
Grilovaný květák se zeleným salátem a tahini zálivkou

< 20 min
5,0
Vepřové kotlety s fazolemi na víně

< 60 min
5,0
Houbové koule s rajčatovou omáčkou a těstovinami

< 10 min
4,6
Zapečený losos s chřestem a bramborami

< 30 min
5,0
Šťavnaté thajské kuře v papilotě

< 10 min
5,0