Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,2 (266x)
15. 5. 2019
Důlkové řezy s pudinkem a zakysanou smetanou
Apetit
Důlkové řezy s pudinkem a zakysanou smetanou
Apetit


Snadné
< 60 min
4,2 (266x)

Nadýchaná piškotová buchta s důlky plnými sladkého pudinku a navrch svěží zakysaná smetana. Důlkové řezy s pudinkem a zakysanou smetanou podávejte vychlazené, přesně takhle je totiž milujeme v horkých letních dnech. Hezky na terase, s kávou a příjemnou společností. Luxusní zákusek, který vás překvapí svou jednoduchou přípravou.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Na koláč 35 x 35 cm
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na koláč 35 x 35 cm

Na pudink

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6417 kcal
  • Bílkoviny 174 g
  • Sacharidy 797 g
  • Tuky 275 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(266 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Pavla Jirůtková profile image
Pavla Jirůtková
11.06.2019 12:34

Dala jsem do všeho asi tak o menší polovinu méně cukru. Výsledek byl skvělý, do slunečných teplých dní je zákusek vytažený z ledničky velmi osvěžující, navíc nepříliš sladký a lehký. Skořice navrchu tomu dodává ten správný šmrnc! Pudinku bych se při větší hojnosti děr nebála klidně trochu přidat :)

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/5

Díky květnovému vydání Apetitu se seznámíte s trendem zero waste, naučíte se zmenšit objem odpadu i ušetřit peníze, a při tom všem se ještě skvěle najíst! Můžete si také uvařit některý z lahodných pokrmů plných svěží jarní zeleniny, připravit úžasnou víkendovou snídani (nejen) pro dva, upéct nejjednodušší koláče na plech či pod vedením Petry Stahlové využít všechny své dosavadní vědomosti a dovednosti a připravit luxusní skleničkové dezerty. Pokud vás krásné počasí táhne ven, můžete s Gastrokroužkem vyrazit na výlet vlakem. S májovým Apetitem si poslední jarní měsíc vychutnáte opravdu naplno! Apetit, napsáno s chutí.

Související články