Tradiční korejské jídlo můžete připravit i z vyzrálého nízkého roštěnce. Bulgogi je pokrm z tenkých proužků hovězího pupku a recept až neuvěřitelně jednoduchý. Servírujte ideálně s rýží, nebo zbylé maso použijte do sendvičů.
Suroviny
Na recept
- Energie 1412 kcal
- Bílkoviny 114 g
- Sacharidy 47 g
- Tuky 81 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/5
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/5
Díky květnovému vydání Apetitu se seznámíte s trendem zero waste, naučíte se zmenšit objem odpadu i ušetřit peníze, a při tom všem se ještě skvěle najíst! Můžete si také uvařit některý z lahodných pokrmů plných svěží jarní zeleniny, připravit úžasnou víkendovou snídani (nejen) pro dva, upéct nejjednodušší koláče na plech či pod vedením Petry Stahlové využít všechny své dosavadní vědomosti a dovednosti a připravit luxusní skleničkové dezerty. Pokud vás krásné počasí táhne ven, můžete s Gastrokroužkem vyrazit na výlet vlakem. S májovým Apetitem si poslední jarní měsíc vychutnáte opravdu naplno! Apetit, napsáno s chutí.