Ricottové noky jsou v téhle úpravě krásně lehké. Nezaměnitelnou nadýchanost jim dodává právě ricotta, při přisypávání mouky proto pozor na ,těžkou ruku‘. Pokud ke štěstí potřebujete ještě kousek masa, můžete je použít jako nápaditou přílohu.
Suroviny
Na recept
- Energie 2412 kcal
- Bílkoviny 110 g
- Sacharidy 166 g
- Tuky 141 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/5
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/5
Díky květnovému vydání Apetitu se seznámíte s trendem zero waste, naučíte se zmenšit objem odpadu i ušetřit peníze, a při tom všem se ještě skvěle najíst! Můžete si také uvařit některý z lahodných pokrmů plných svěží jarní zeleniny, připravit úžasnou víkendovou snídani (nejen) pro dva, upéct nejjednodušší koláče na plech či pod vedením Petry Stahlové využít všechny své dosavadní vědomosti a dovednosti a připravit luxusní skleničkové dezerty. Pokud vás krásné počasí táhne ven, můžete s Gastrokroužkem vyrazit na výlet vlakem. S májovým Apetitem si poslední jarní měsíc vychutnáte opravdu naplno! Apetit, napsáno s chutí.