Pomerančová vůně a chuť likéru promění obyčejnou bublaninu ve sváteční moučník. Vyzkoušejte recept včas, protože rebarborová sezóna netrvá věčně. Ovocná buchta na plech vás zachrání ve chvíli, kdy nestíháte, a přesto máte chuť upéct si něco rychlého ke kávě nebo čaji. Nejen jahody, ale i pomeranč si s rebarborou náramně rozumí!
Videorecept
Suroviny
NA POMERANČOVOU REBARBORU
Na recept
- Energie 3355 kcal
- Bílkoviny 68 g
- Sacharidy 445 g
- Tuky 140 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/5
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/5
Díky květnovému vydání Apetitu se seznámíte s trendem zero waste, naučíte se zmenšit objem odpadu i ušetřit peníze, a při tom všem se ještě skvěle najíst! Můžete si také uvařit některý z lahodných pokrmů plných svěží jarní zeleniny, připravit úžasnou víkendovou snídani (nejen) pro dva, upéct nejjednodušší koláče na plech či pod vedením Petry Stahlové využít všechny své dosavadní vědomosti a dovednosti a připravit luxusní skleničkové dezerty. Pokud vás krásné počasí táhne ven, můžete s Gastrokroužkem vyrazit na výlet vlakem. S májovým Apetitem si poslední jarní měsíc vychutnáte opravdu naplno! Apetit, napsáno s chutí.