Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 75 min
4,2 (55x)
15. 5. 2019
Bublanina s pomerančovou rebarborou
Apetit
Bublanina s pomerančovou rebarborou
Apetit


Velmi snadné
< 75 min
4,2 (55x)

Pomerančová vůně a chuť likéru promění obyčejnou bublaninu ve sváteční moučník. Vyzkoušejte recept včas, protože rebarborová sezóna netrvá věčně. Ovocná buchta na plech vás zachrání ve chvíli, kdy nestíháte, a přesto máte chuť upéct si něco rychlého ke kávě nebo čaji. Nejen jahody, ale i pomeranč si s rebarborou náramně rozumí!


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Na formu 20 x 30 cm
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na formu 20 x 30 cm

NA POMERANČOVOU REBARBORU

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3355 kcal
  • Bílkoviny 68 g
  • Sacharidy 445 g
  • Tuky 140 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(55 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/5

Díky květnovému vydání Apetitu se seznámíte s trendem zero waste, naučíte se zmenšit objem odpadu i ušetřit peníze, a při tom všem se ještě skvěle najíst! Můžete si také uvařit některý z lahodných pokrmů plných svěží jarní zeleniny, připravit úžasnou víkendovou snídani (nejen) pro dva, upéct nejjednodušší koláče na plech či pod vedením Petry Stahlové využít všechny své dosavadní vědomosti a dovednosti a připravit luxusní skleničkové dezerty. Pokud vás krásné počasí táhne ven, můžete s Gastrokroužkem vyrazit na výlet vlakem. S májovým Apetitem si poslední jarní měsíc vychutnáte opravdu naplno! Apetit, napsáno s chutí.