Minimum nádobí, maximum chuti! Večeře, při jejíž přípravě ušpiníme opravdu jen pár kousků nádobí a nakonec si královsky pochutnáme, v redakci milujeme. Kuře s brambory a další zeleninou je tak sázkou na jistotu nejen během hektických všedních dnů.
Suroviny
Na recept
- Energie 2217 kcal
- Bílkoviny 132 g
- Sacharidy 150 g
- Tuky 120 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/5
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/5
Díky květnovému vydání Apetitu se seznámíte s trendem zero waste, naučíte se zmenšit objem odpadu i ušetřit peníze, a při tom všem se ještě skvěle najíst! Můžete si také uvařit některý z lahodných pokrmů plných svěží jarní zeleniny, připravit úžasnou víkendovou snídani (nejen) pro dva, upéct nejjednodušší koláče na plech či pod vedením Petry Stahlové využít všechny své dosavadní vědomosti a dovednosti a připravit luxusní skleničkové dezerty. Pokud vás krásné počasí táhne ven, můžete s Gastrokroužkem vyrazit na výlet vlakem. S májovým Apetitem si poslední jarní měsíc vychutnáte opravdu naplno! Apetit, napsáno s chutí.