Treska obecná a treska tmavá jsou první volbou, když chcete rychle uvařit chutný rybí pokrm. Dobře se s nimi pracuje, nerozpadají se a jsou výtečné na chuť. Nejlepší je koupit je chlazené.
Suroviny
Na recept
- Energie 1090 kcal
- Bílkoviny 34 g
- Sacharidy 65 g
- Tuky 76 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/3

Recept je z vydání:
Apetit 2015/3
Než přijde jaro, máme pro vás lahůdky pro radost i pro zdraví. Skvělé ryby na másle, recepty s masem i bez masa a také svěží saláty.Zakouzlíme s čajem, který umí dochutit jídlo stejně jako koření.Myslíme i na sladkomilné. Objevte s námi ty nejlepší skandinávské dezerty. Mandlový dort s máslovým krémem a griliášem vás dostane stejně jako nás v redakci.V březnovém Apetitu vám také nabízíme malou ukázku z připravované kuchařky Rýže a spoustu dalších receptů, na kterých si pochutnáte.