Divoká rýže bývá často součástí směsi s dlouhozrnnou, oceníte ji ale i samotnou – zkuste náš recept na luxusní přílohu nebo vegetariánské hlavní jídlo.
Suroviny
Na recept
- Energie 3193 kcal
- Bílkoviny 97 g
- Sacharidy 426 g
- Tuky 105 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/3
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/3
Než přijde jaro, máme pro vás lahůdky pro radost i pro zdraví. Skvělé ryby na másle, recepty s masem i bez masa a také svěží saláty.Zakouzlíme s čajem, který umí dochutit jídlo stejně jako koření.Myslíme i na sladkomilné. Objevte s námi ty nejlepší skandinávské dezerty. Mandlový dort s máslovým krémem a griliášem vás dostane stejně jako nás v redakci.V březnovém Apetitu vám také nabízíme malou ukázku z připravované kuchařky Rýže a spoustu dalších receptů, na kterých si pochutnáte.