Hutný čokoládový dort, ve kterém je neuvěřitelné množství cukru, vajec a hořkého kakaa, jsme vylepšili sametovým krémem, a tak vznikl téměř dekadentní dort, kterého vám k uspokojení touhy po něčem sladkém a čokoládovém bude stačit fakt kousek. Slovo ‚kladd‘ znamená mazlavý, tak dort nepřepečte – ztratil by své kouzlo.
Suroviny
Na náplň
Na recept
- Energie 9382 kcal
- Bílkoviny 162 g
- Sacharidy 1090 g
- Tuky 465 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/3
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/3
Než přijde jaro, máme pro vás lahůdky pro radost i pro zdraví. Skvělé ryby na másle, recepty s masem i bez masa a také svěží saláty.Zakouzlíme s čajem, který umí dochutit jídlo stejně jako koření.Myslíme i na sladkomilné. Objevte s námi ty nejlepší skandinávské dezerty. Mandlový dort s máslovým krémem a griliášem vás dostane stejně jako nás v redakci.V březnovém Apetitu vám také nabízíme malou ukázku z připravované kuchařky Rýže a spoustu dalších receptů, na kterých si pochutnáte.