Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,0 (64x)
8. 3. 2016
Slavnostní kladdkaka
Apetit
Slavnostní kladdkaka
Apetit


Snadné
< 60 min
4,0 (64x)

Hutný čokoládový dort, ve kterém je neuvěřitelné množství cukru, vajec a hořkého kakaa, jsme vylepšili sametovým krémem, a tak vznikl téměř dekadentní dort, kterého vám k uspokojení touhy po něčem sladkém a čokoládovém bude stačit fakt kousek. Slovo ‚kladd‘ znamená mazlavý, tak dort nepřepečte – ztratil by své kouzlo.


Nezhasínat obrazovku
Na 12 porcí
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 12 porcí

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 9382 kcal
  • Bílkoviny 162 g
  • Sacharidy 1090 g
  • Tuky 465 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(64 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/3

Než přijde jaro, máme pro vás lahůdky pro radost i pro zdraví. Skvělé ryby na másle, recepty s masem i bez masa a také svěží saláty.Zakouzlíme s čajem, který umí dochutit jídlo stejně jako koření.Myslíme i na sladkomilné. Objevte s námi ty nejlepší skandinávské dezerty. Mandlový dort s máslovým krémem a griliášem vás dostane stejně jako nás v redakci.V březnovém Apetitu vám také nabízíme malou ukázku z připravované kuchařky Rýže a spoustu dalších receptů, na kterých si pochutnáte.