2015/9
17.08.2015

2015/9
17.08.2015
Obsah vydání
Pečte s námi pro radost! Máme pro vás ty nejlepší recepty babího léta, které se vám vždycky povedou. Božské moučníky z obyčejných jablek i ostružinové dezerty.
Blogerka Markéta Pavleje alias Kitchenette do zářijového Apetitu připravila recepty na snídaně, které si oblíbíte vy i vaše děti.
Vyrazili jsme do našich oblíbených bister, jejichž výborné domácí kuchyně se nemůžeme nabažit, a z jejich majitelů jsme vymámili recepty na svá zamilovaná jídla.
Víte, jak vykouzlíte domácí pohodu? Upečte si čerstvé pečivo. K snídani, k svačině, večeři nebo jen tak pro radost.

> 60 min
3,8
Koláč s jablečnými vlnkami

< 75 min
4,3
Jablková bábovka s ořechy

< 30 min
3,7
Parmazánové uzly

< 90 min
4,3
Jablečný koláč s mascarpone

< 60 min
4,2
Americké lívance s domácím slaným karamelem

< 20 min
3,7
Pivní chleba

< 20 min
4,1
Hrstková polévka minestrone

< 20 min
4,2
Krůtí sendvič

< 75 min
4,6
Obrácený jablečný koláč s karamelem

< 75 min
4,1
Newyorská jablečná buchta s bourbonem

> 60 min
4,0
Jablkové řezy frangipane

> 60 min
3,8
Singapurské nudle

> 60 min
0,0
Lososové karbanátky s teplým čočkovým salátem a dipem z pečené řepy

< 10 min
3,6
Celozrnný chlebík s ovocem & semínky

< 60 min
0,0
Plochý chléb s rokfórem a ořechy

< 50 min
4,2
Jablkový štrúdl z jogurtového těsta

> 60 min
5,0
Zelená pšenice s fenyklem

< 10 min
4,8
Řecký salát s cizrnou a rýží natural

< 20 min
3,9
Tabbouleh z bulguru

< 10 min
0,0
Caldo de costilla

> 60 min
4,0
Ravioli se štikou a s krémovou bylinkovou omáčkou beurre blanc

< 30 min
0,0