Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
4,0 (5x)
6. 9. 2016
Ravioli se štikou a s krémovou bylinkovou omáčkou beurre blanc


Pro zkušené
> 60 min
4,0 (5x)

Chytit štiku je kumšt! Výzva pro každého správného rybáře. Ale stejný kumšt je i dobře ji připravit...


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na náplň

Na omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4242 kcal
  • Bílkoviny 230 g
  • Sacharidy 226 g
  • Tuky 250 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/9

Pečte s námi pro radost! Máme pro vás ty nejlepší recepty babího léta, které se vám vždycky povedou. Božské moučníky z obyčejných jablek i ostružinové dezerty.Blogerka Markéta Pavleje alias Kitchenette do zářijového Apetitu připravila recepty na snídaně, které si oblíbíte vy i vaše děti.Vyrazili jsme do našich oblíbených bister, jejichž výborné domácí kuchyně se nemůžeme nabažit, a z jejich majitelů jsme vymámili recepty na svá zamilovaná jídla.Víte, jak vykouzlíte domácí pohodu? Upečte si čerstvé pečivo. K snídani, k svačině, večeři nebo jen tak pro radost. 

Související články

4 zaručené způsoby, jak poznat čerstvou rybu

Hlavně na trzích, kde je maso vystavené většímu teplu, se s příchodem jara a prvních slunečních paprsků může stát, že se vám pod ruku dostane zkažená ryba. Poradíme vám, jak ji poznat během jednoho doteku či pohledu.