Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 20 min
4,3 (12x)
16. 9. 2016
Krůtí sendvič


Snadné
< 20 min
4,3 (12x)

„Recept na tuhle bagetu vznikl vlastně úplnou náhodou, ihned se ale stal evergreenem! Možná i proto, že krůtí stehna zalévám teplým sádlem, ve kterém se právě dopekl bůček...“, říká Karolina Konečná z bistra Proti Proudu.


Nezhasínat obrazovku
Pro 6-8 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6-8 osob

Na bylinkovou pastu

Na bazalkovou pastu

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1674 kcal
  • Bílkoviny 66 g
  • Sacharidy 74 g
  • Tuky 124 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: kojzarova.m , z vydání Apetit 2015/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Bloncka Bloncka profile image
Bloncka Bloncka
02.09.2020 15:51

Tedy zde je vidět, že autorka nikdy neochutnala skutečný krůtí sendvič . V Británii by vás za takový sendvič utopili v Temži, v USA by vás poslali do divočiny na Aljašku.
Hrůza!

Martina Kojzarová
03.09.2020 10:22

Dobrý den,
věříme, že v Británii i USA připravují úplně jinou verzi krůtího sendviče. Určitě ovšem neexistuje ten "jediný pravý". Sendvič s krůtím masem přece může mít nespočet podob, jinak by to byla pořádná nuda. Chápeme, pokud vám právě tenhle nesedne. Je jasné, že každé má jiné preference. Ovšem nehanili bychom ho předčasně, kdo ochutnal, byl opravdu nadšen ;-)!

S pozdravem, redakce Apetitu

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/9

Pečte s námi pro radost! Máme pro vás ty nejlepší recepty babího léta, které se vám vždycky povedou. Božské moučníky z obyčejných jablek i ostružinové dezerty.Blogerka Markéta Pavleje alias Kitchenette do zářijového Apetitu připravila recepty na snídaně, které si oblíbíte vy i vaše děti.Vyrazili jsme do našich oblíbených bister, jejichž výborné domácí kuchyně se nemůžeme nabažit, a z jejich majitelů jsme vymámili recepty na svá zamilovaná jídla.Víte, jak vykouzlíte domácí pohodu? Upečte si čerstvé pečivo. K snídani, k svačině, večeři nebo jen tak pro radost. 

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.