Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
3,8 (19x)
12. 9. 2016
Singapurské nudle
Apetit
Singapurské nudle
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
3,8 (19x)

Všechny chutě Asie na jednom talíři. Přesně takhle chutnají singapurské nudle podle Tomáše Stehlíka, spolumajitele bistra Woker. Kombinují křehké nudle, zeleninu, vepřové maso a krevety s typickou vůní kari, česneku a sójové omáčky. Jednoduchý recept z asijské kuchyně, který zvládnete i doma. Ideální pro rychlou, ale výjimečnou večeři ve dvou. Ať už vaříte pro partnera, nebo jen sami pro sebe, tenhle wok stojí za to.


Nezhasínat obrazovku

Porce

2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1372.5 kcal
  • Bílkoviny 126.5 g
  • Sacharidy 76.5 g
  • Tuky 58 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/9

Pečte s námi pro radost! Máme pro vás ty nejlepší recepty babího léta, které se vám vždycky povedou. Božské moučníky z obyčejných jablek i ostružinové dezerty.Blogerka Markéta Pavleje alias Kitchenette do zářijového Apetitu připravila recepty na snídaně, které si oblíbíte vy i vaše děti.Vyrazili jsme do našich oblíbených bister, jejichž výborné domácí kuchyně se nemůžeme nabažit, a z jejich majitelů jsme vymámili recepty na svá zamilovaná jídla.Víte, jak vykouzlíte domácí pohodu? Upečte si čerstvé pečivo. K snídani, k svačině, večeři nebo jen tak pro radost. 

Související články

hovězí maso na steak

Je laboratorně vyrobené maso zelená budoucnost masného průmyslu?

Každoročně se na světě vyprodukují desítky miliard tun masa, což negativně ovlivňuje životní prostředí. Ke zpomalení klimatické změny bude potřeba učinit mnohá opatření a jedním z nich by podle odbroníků mělo být i snížení produkce masa. Vědci proto pracují na různých řešeních, jedním z nich je laboratorně vypěstované maso. Jak daleko jeho vývoj od roku 2013 postoupil?