Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,3 (68x)
14. 9. 2018
Hruškový páj s mascarpone a mandlemi
Apetitonline.cz
Hruškový páj s mascarpone a mandlemi
Apetitonline.cz


Snadné
> 60 min
4,3 (68x)

Křehký koláč s lahodným krémem, kterému nikdo neodolá. Můžete se vsadit!


Nezhasínat obrazovku
na 8 řezů
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 8 řezů

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5371 kcal
  • Bílkoviny 99 g
  • Sacharidy 507 g
  • Tuky 316 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(68 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
hanab3
13.09.2018 09:14

Prosím o radu. Tenhle koláč jsem už pekla několikrát a všem moc chutnal. Já ovšem pořád řeším estetickou stránku věci... Ať se snažím sebevíc, tak dokonalý cop na ozdobení kraje prostě nevytvořím! Těsto na to není dost tvárné a trhá se. Jak se to povedlo vám v redakci, že je výsledek tak pěkný?

Martina Kojzarová
13.09.2018 16:56

Dobrý den, paní Borská,
koláč pekla naše foodstylistka Milka a ta umí naprosté zázraky na počkání a koláče peče vždy dokonalé. Už je to 7 let, ale zeptám se, zda má ona nebo někdo jiný z redakce v rukávu nějaký zaručený trik ;-). Za sebe ale prozatím můžu vřele doporučit tenhle recept na křehké těsto: http://www.apetitonline.cz/recept/zakladni-recept-na-krehke-testo
Možná se vám s ním bude pracovat lépe. Také mě napadá, že je vždy lepší uplést několik kratších copů a ty pak spojit. Dlouhý se přetrhne snad vždycky.

Zdravím za celou redakci, Martina

Eliška Rozehnalová profile image
Eliška Rozehnalová
26.08.2019 16:07

Možná je to máslem... s jihočeským se mi dařilo lépe než s jinými. Jinak jsem se s tím nepárala a do části na cop přidala trošku oleje, pak už to šlo.

Martina Kojzarová
27.08.2019 08:52

Děkujeme za super tipy :-)!

Přejeme krásný den, redakce Apetitu

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/11

Dokonalé husí hodyTajemství hlávky zelíPolévky s pečivemAmerické páje