Těsto vás překvapí poddajností a upečené bezlepkové linecké cukroví svojí chutí. Pokud milujete tradiční vánoční recepty, ale vyhýbáte se lepku, potom se tento recept stane vaším favoritem. Křehké pečivo doplníte pikantní marmeládou a Vánoce můžou začít.
Suroviny
Na recept
- Energie 3144 kcal
- Bílkoviny 34 g
- Sacharidy 337 g
- Tuky 173 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/11
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2011/11
Dokonalé husí hodyTajemství hlávky zelíPolévky s pečivemAmerické páje
Komentáře
...povedlo se :)
Tu troubu mám držet rozpálenou celou hodinu, co je těsto v ledničce? :-D Taky si neumím představit, že bych ty cukry utřené s máslem po přidání vejce šlehala. Asi měli na mysli hnětení. A nejen že je těsto křehčí než klasické, hlavně je pořádně lepivé. Předpokládám, že při válení bude třeba hodně podsypávat b.moukou. Popis receptu odbytý, ale snad se dílo vydaří ;)