Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,7 (23x)
18. 7. 2014
Pekanový páj
Apetitonline.cz
Pekanový páj
Apetitonline.cz


Snadné
> 60 min
4,7 (23x)

Vánoce ani Díkuvzádní se bez něj neobjednou. Tradiční Pecan Pie s dokonalou chutí milují Američané i lidé po celém světě.


Nezhasínat obrazovku
na 8 řezů
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 8 řezů

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6575 kcal
  • Bílkoviny 124 g
  • Sacharidy 707 g
  • Tuky 330 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(23 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Vojtěch Svoboda
05.08.2020 10:25

Koláč je opravdu výborný, přímo luxusní. Použil jsem o polovinu méně sirupu a více másla do těsta, výsledek stále skvělý. Musím nesouhlasit s kolegyní u záměny pekanových za vlašské ořechy. Ochutnejte schválně po pečení jeden syrový pekanový ořech a po něm jeden pečený, sloupnutý z páje. V syrovém stavu pekan opravdu chutná úplně jako vlašák, ale po upečení získá naprosto jinou, luxusní chuť. To vlašák nesvede. Bez pekanů to neni ono! :)

  profile image
karolinaba
24.08.2015 13:10

Páj je moc dobrý, výborné těsto, chutná jako kakaové sušenky:)Bylo by dobré i jen tak samotné..Pokud chcete slavnostnější koláč, skvělá volba, určitě by místo dražších pekanů šly dát i vlašské ořechy..

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/11

Dokonalé husí hodyTajemství hlávky zelíPolévky s pečivemAmerické páje