Vánoce ani Díkuvzádní se bez něj neobjednou. Tradiční Pecan Pie s dokonalou chutí milují Američané i lidé po celém světě.
na 8 řezů
Suroviny
na 8 řezů
Na náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 6575 kcal
- Bílkoviny 124 g
- Sacharidy 707 g
- Tuky 330 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2011/11
Dokonalé husí hodyTajemství hlávky zelíPolévky s pečivemAmerické páje
Komentáře
Koláč je opravdu výborný, přímo luxusní. Použil jsem o polovinu méně sirupu a více másla do těsta, výsledek stále skvělý. Musím nesouhlasit s kolegyní u záměny pekanových za vlašské ořechy. Ochutnejte schválně po pečení jeden syrový pekanový ořech a po něm jeden pečený, sloupnutý z páje. V syrovém stavu pekan opravdu chutná úplně jako vlašák, ale po upečení získá naprosto jinou, luxusní chuť. To vlašák nesvede. Bez pekanů to neni ono! :)
Páj je moc dobrý, výborné těsto, chutná jako kakaové sušenky:)Bylo by dobré i jen tak samotné..Pokud chcete slavnostnější koláč, skvělá volba, určitě by místo dražších pekanů šly dát i vlašské ořechy..