Když si odmyslíte přípravu těsta, zjistíte, že tarte flambée je opravdová rychlovka: stačí potřít, posypat a do 10 minut je upečeno. A kolikrát i snědeno – taková je to dobrota! Recept na tarte flambée vám dopodrobna popíše šéfkuchař Vladimír Honzák.
4-8
Suroviny
4-8
Na náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 904.5 kcal
- Bílkoviny 53.25 g
- Sacharidy 75.25 g
- Tuky 39.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2011/11
Dokonalé husí hodyTajemství hlávky zelíPolévky s pečivemAmerické páje