Morkové knedlíčky jsou snad ještě lepší než oblíbené játrové! Jemně tažený vývar, vůně kořenové zeleniny a nadýchané morkové knedlíčky v sobě ukrývají známé kouzlo domácí kuchyně a dokáže i všední den proměnit v malý svátek.
4
Suroviny
4
Na knedlíčky
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 356.25 kcal
- Bílkoviny 23.75 g
- Sacharidy 30 g
- Tuky 15.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/11
Dokonalé husí hodyTajemství hlávky zelíPolévky s pečivemAmerické páje