2010/3
01.03.2010

2010/3
01.03.2010
Obsah vydání
- Uvařte si s Emanuelem Ridim italské speciality.
- 4 originální recepty pro klobáskové maniaky.
- Přejděte pozvolně ze syté zimy do svěžího jara!

> 60 min
4,1
Borůvkový dort se zakysanou smetanou

> 60 min
4,1
Kandovaný zázvor a sirup

< 10 min
3,7
Pikantní čtverečky

< 60 min
3,7
Švestkové šátečky z listového těsta

> 60 min
4,3
Sandra al rosmarino (candát na rozmarýnu)

< 20 min
4,6
Kokosový krém s kiwi

> 60 min
4,3
Mramorová buchta

> 60 min
4,0
Žába v díře

> 60 min
4,9
Thajské krůtí burgery s mangem

< 50 min
3,7
Bešamelová omáčka

< 20 min
4,1
Lilek s parmazánem

< 10 min
4,5
Jarní polévka

< 20 min
4,1
Muffiny s višňovou zavařeninou

< 60 min
4,3
Zasněžená jablka

> 60 min
5,0
Grilovací klobásky zapečené v těstíčku

5,0
Telecí scaloppini na marsale a smetaně

< 60 min
4,4
Tvarohový špaldovo-kukuřičný koláč

< 30 min
4,4
Risotto alla contadina (venkovské rizoto)

> 60 min
4,4
Jehněčí s vůní Orientu

< 10 min
4,6
Okurkový gin fizz

> 60 min
4,0
Makový koláč s meruňkami

4,7
Crema bruciata all’ arancia

< 120 min
3,7
Coniglio alla cacciatora (králík po myslivecku)

> 60 min
4,5
Obrácený banánový chlebíček

> 60 min
4,3
Plněné zelné listy

< 30 min
5,0