Oblíbený recept naší čtenářky Radky Pavelkové na mramorovou buchtu s tvarohem nám v redakci zachutnal. Je to dokonalý doplněk k čaji nejen o páté, ale také rychlá buchta na plech, která potěší i neohlášenou návštěvu.
Suroviny
Na tvaroh
Na recept
- Energie 3598 kcal
- Bílkoviny 89 g
- Sacharidy 353 g
- Tuky 200 g
Postup přípravy
Autor: Radka Pavelková, z vydání Apetit 2010/3
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2010/3
Uvařte si s Emanuelem Ridim italské speciality.4 originální recepty pro klobáskové maniaky.Přejděte pozvolně ze syté zimy do svěžího jara!
Komentáře
Peču je už spoustu let a podle sezóny přidávám ovoce, vždycky zmizí okamžitě.
Tato buchta mě bohužel vůbec neoslovila. Korpus je hodně hutný a tuhý, čekala jsem spíš něco na způsob brownies, což ale nevyšlo. Škoda, 250g čokolády není zrovna málo.
Dobrý den. To nás samozřejmě moc mrzí, nicméně jak se říká sto lidí, sto chutí, každému tedy chutná něco jiného a ač se snažíme sebevíc, není možné se vždy trefit do chuti všem čtenářům. Doufáme ale, že najdete zalíbení v našem jiném receptu. To bychom byli moc rádi. Za redakci Apetitu přeje hezký den,
Eva.