Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,1 (30x)
5. 12. 2017
Kandovaný zázvor a sirup


Snadné
> 60 min
4,1 (30x)

Dá říz sladkému i slanému. Ne v každém obchodě ho mají, tak si ho vyrobte sami! Beztak je domácí kandovaný zázvor a sirup lepší.


Nezhasínat obrazovku
Na 2 malé zavařovací sklenice
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 2 malé zavařovací sklenice
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4056 kcal
  • Bílkoviny 18 g
  • Sacharidy 979 g
  • Tuky 3 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(30 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Hana Stuchlíková
06.10.2015 22:40

Díky zlatému sirupu nebude zázvorový sirup tak rychle zpětně krystalizovat. Vařím ho už několik let jen s cukrem a vypije se rychleji, než se objeví první krystalky:-)

Stanislav Heinzl
16.02.2015 19:59

Kandovaný zázvor, ve kterém se používá kukuřičný sirup. Nevíte někdo proč se používá? K čemu je tam dobrý? Je v tom vaření nutný? Dá se něčím nahradit? V receptu je zmíněn zlatý sirup, ale nikde se o něm nemohu nic dozvědět?
Děkuji za odpověď
Standa

Jana Kopřivová
05.10.2015 16:14

Dobrý den Stanislave, zlatý sirup je částečně invertovaný cukr, který koupíte např. v Tescu nebo v Marks & Spencer. Více viz recept.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/3

Uvařte si s Emanuelem Ridim italské speciality.4 originální recepty pro klobáskové maniaky.Přejděte pozvolně ze syté zimy do svěžího jara!