Dá říz sladkému i slanému. Ne v každém obchodě ho mají, tak si ho vyrobte sami! Beztak je domácí kandovaný zázvor a sirup lepší.
Na 2 malé zavařovací sklenice
Suroviny
Na 2 malé zavařovací sklenice
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4056 kcal
- Bílkoviny 18 g
- Sacharidy 979 g
- Tuky 3 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2010/3
Uvařte si s Emanuelem Ridim italské speciality.4 originální recepty pro klobáskové maniaky.Přejděte pozvolně ze syté zimy do svěžího jara!
Komentáře
Díky zlatému sirupu nebude zázvorový sirup tak rychle zpětně krystalizovat. Vařím ho už několik let jen s cukrem a vypije se rychleji, než se objeví první krystalky:-)
Kandovaný zázvor, ve kterém se používá kukuřičný sirup. Nevíte někdo proč se používá? K čemu je tam dobrý? Je v tom vaření nutný? Dá se něčím nahradit? V receptu je zmíněn zlatý sirup, ale nikde se o něm nemohu nic dozvědět?
Děkuji za odpověď
Standa
Dobrý den Stanislave, zlatý sirup je částečně invertovaný cukr, který koupíte např. v Tescu nebo v Marks & Spencer. Více viz recept.