Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,4 (29x)
18. 7. 2014
Jehněčí s vůní Orientu
Apetit
Jehněčí s vůní Orientu
Apetit


Snadné
> 60 min
4,4 (29x)

S čerstvým jehněčím masem se dají dělat divy. K masu v orientální úpravě si nalijte silnější suché červené víno, skvělou volbou bude třeba malbeck.


Nezhasínat obrazovku
Pro 8 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 11021 kcal
  • Bílkoviny 339 g
  • Sacharidy 1021 g
  • Tuky 509 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(29 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/3

Uvařte si s Emanuelem Ridim italské speciality.4 originální recepty pro klobáskové maniaky.Přejděte pozvolně ze syté zimy do svěžího jara!

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.