Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
4,7 (10x)
18. 7. 2014
Crema bruciata all’ arancia


Snadné
4,7 (10x)

Pálený krém s pomerančem je variantou podobného dezertu připravovaného ve Francii (crème brûlée) či Španělsku (crema catalana). Recept nám prozradil italský šéfkuchař Emanuele Ridi.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 7486 kcal
  • Bílkoviny 177 g
  • Sacharidy 305 g
  • Tuky 611 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/3

Uvařte si s Emanuelem Ridim italské speciality.4 originální recepty pro klobáskové maniaky.Přejděte pozvolně ze syté zimy do svěžího jara!

Související články