< 25 min
5,0
Kari z nezralých rajčat
> 60 min
4,1
Kuře na placato marinované v podmáslí
> 60 min
5,0
Kořeněná dýňovo-čočková polévka se špenátem
< 30 min
5,0
Jehněčí kotletky s římským kmínem na čočkovém salátu
< 60 min
4,3
Horká rajčata na vychlazeném jogurtu a chléb lavaš
< 60 min
4,5
Burgery z krůtího masa a cukety s jarní cibulkou a římským kmínem
< 45 min
3,8
Mejadra
< 20 min
4,5
Gudžarátský mrkvový salát
< 30 min
5,0
Jehněčí šavarma s bobem zahradním
< 20 min
5,0
Salát Caesar s cizrnovými krutony
< 30 min
4,2
Patrikova chilli omáčka
> 60 min
0,0
Kofty s tahini omáčkou a květákovou rýží
> 60 min
5,0
Kuře s červenou pšenicí z jednoho hrnce
< 20 min
3,3
Jeruzalémský hummus, pasta schug a marocká mrkev
> 60 min
4,8
Kotlety s cizrnou a rýží
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví